Adult Dog Chicken & Peas

Adult Dog Chicken & Peas

Det artsrigtige 1.-klasses hundefoder med specielt godt kød, nærende grøntsager – uden korn.

Availability: På lager

Adult Dog Chicken & Peas 1kg
7,99 €
7,99 € / kg
Adult Dog Chicken & Peas 3kg
21,99 €
7,33 € / kg
Adult Dog Chicken & Peas 10kg
49,90 €
4,99 € / kg
Alle priser er inkl. 7% moms ekskl. Fragt

Hundefoder er korn- og glutenfri

Vådfoder til hund

nutricanis Chicken & Peas forsyner din hund med alt det, den dagligt har brug for. Det meget gode korn- og glutenfrie kompletfoder er tilpasset det energibehov en voksen, normalvægtig hund har. Det indeholder mange 1.-klasses ingredienser, der hjælper din hund med at holde sig sund og i god form i lang tid. Posen kan lukkes igen og det resulterer i at foderet forbliver frisk i lang tid.

nutricanis hundefoder er korn- og glutenfri og garanterer dermed den
artsrigtige ernæring for din hund.
For den optimale sundhed og en lav allergirisiko.


Foderet understøtter din hunds sundhed på naturlig vis ved hjælp af specielt tilsatte urter – de derigennem tilsatte sporelementer og antioxidanter styrker hundens immunforsvar og har derudover en cellebeskyttende funktion.Det er rigt på gode proteiner – optimalt tilpasset den ernæring som en aktiv, voksen hund har brug for. Den høje proteinandel forsørger din hund med essentielle aminosyrer og bidrager til større ydelsesevne i hundens muskulatur.


nutricanis kornfri tørfoder til hunde: artsspecifik kost ved konsekvent brug af kvalitetsråvarer

dry food for dogs

nutricanis Chicken & Peas er udviklet efter de nyeste ernæringsvidenskabelige kundskaber. Det er komplet fri for korn og gluten, der kan udløse allergier og fordøjelsesproblemer. Istedet for, er der med kartofler og ærter blevet tilsat rigtigt gode kulhydrater og ballaststoffer (4 %), og disse hjælper med at optage næringsstofferne bedre, samt understøtter fordøjelsen. Kartofler gælder iblandt ernæringseksperter som de bedste kulhydrater man kan tilsætte hundefoder. I ærter er der meget vitamin C og ballaststofferne deri modvirker for høje kolesterintal. Det klorofyl der gør ærter grønne, gælder endda som kræfthæmmende.

nutricanis Chicken & Peas indeholder en høj andel af velsmagende hønsekød og intet billigt slagterikød. Kødet leverer vigtige dyriske proteiner. Den i alt høje proteinandel i opskriften, nemlig mindst 25 %, bidrager til hundens ydelsesevne og muskelopbygning.

Vores 1.-klasses opskrifter indeholder yderligere ingredienser, der er udvalgt med stor omhu, for at ernære din hund optimalt: det velbalancerede vitalkompleks er rig på værdifulde, umættede fedtsyrer omega-3 (mere end 7 g/kg) og omega-6 (over 23 g/kg). Det understøtter leddene og gør dem kraftigere, samt bidrager til en skinnende pels. De tilsatte fedtsyrer er af meget høj kvalitet og stammer fra fiskeolie og hørfrø.

Plantelige ingredienser opfylder vigtige funktioner i hundekroppen. Som et 1.-klasses hundefoder har Chicken & Peas et specielt stort udvalg af sundhedsfremmende urter på ingredienslisten: burre-snerre, havtang, brændenældeblade, mælkebøtterødder, hvidtjørnblade og anisfrø lyder ikke bare ekslusive, de leverer også vigtige mineralstoffer og sporelementer som kalcium, magnesium samt folsyre og jern. Derudover har de positiv indflydelse på stofskiftet. Blåbær, der også er iblandt de specielle ingredienser, har en cellebeskyttende funktion – og indeholder faktisk endnu flere antioxidanter end hvidløg.

nutricanis Chicken & Peas indeholder ingen slags billige fyldstoffer, ingen kunstige smagsforstærkere, ingen kunstige konserveringsstoffer, ingen kunstige farvestoffer eller sødemidler. Kun de bedste, sunde ingredienser.

Du bør prøve foderet til din hund og blive overbevist!

 

Produktionsland Danmark

Suitable for

Hundens størrelse Lille, Mellem, Stor, Meget store
Hundens aldersgruppe Junior, Voksen
Hundens aktivitetsniveau Normal, Aktiv, Meget aktiv
Pillestørrelse Mellem

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?