Hundesnacks med vildt og kartoffel (125g)

Hundesnacks med vildt og kartoffel (125g)

Lækre hundesnacks fremstillet af 50 % vildtkød af bedste kvalitet, 48 % kartoffelflager, æble og mange vigtige næringsstoffer.

✔ kornfri
✔ skånsomt lufttørret
✔ røget over bøgeflis
✔ rent naturprodukt
✔ uden kemiske stoffer
✔ uden konserveringsmidler
✔ single Protein kvalitet
✔ fremstillet i Tyskland

Quantity
4,09 €
32,72 € / kg | Alle priser er inkl. 7% moms ekskl. Fragt
Levering indenfor 1-3 arbejdsdage

Sunde hundesnacks med vildt og kartoffel

hundesnacks med vildt og kartoffel

Kød fra vildt, undtagen vildsvinekød, er meget fedtfattigt og rigt på proteiner, mineralstoffer og vitaminer. Magert vildtkød indeholder mindre fedt end magert svine- eller oksekød. Vildtkød er kaloriefattigt og indeholder vigtige næringsstoffer, det indeholder frem for alt B-vitaminer, jern, zink og selen.

Kartofler indeholder værdifulde kulhydrater, fibre og stivelse. De er endvidere rige på vitaminer, såsom C-vitamin, K-vitamin og B-vitaminer. Desuden er kartofler kilde til vigtige mineralstoffer såsom natrium, kalium, magnesium, calcium, fosfor, jern og zink.

Lækre hundesnacks fremstillet af 50 % vildtkød af bedste kvalitet, 48 % kartoffelflager, æble og mange vigtige næringsstoffer. En kornfri godbid til træning og forkælelse, som holder din hund i god form, selv om den får en godbid i ny og næ. Fremstillet i Tyskland.

I nutricanis hundesnack af tørkød med vildt og kartoffel findes med garanti hverken korn eller gluten – disse kan give fordøjelsesproblemer eller fremkalde allergi. I modsætning til mange andre hundegodbidder er de uden kunstige sødestoffer og indeholder ingen sødemidler, intet billigt fyld og ingen kemiske konserveringsmidler eller farvestoffer og heller ingen kunstige aromaer eller smagsforstærkere.

Hundesnack vildt med kartoffel egner sig også til hunde med sarte maver

Hundesnack med vildt fremstilles af smagsfuldt vildtkød og kartoffel. Vi tror på effekten af en enkelt proteinkilde i kød. Da vores hundesnacks er uden korn- og glutenfri, egner de sig også til hunde med sarte maver.

Snack af tørret kød vildt med kartoffel udgør en kornfri og kaloriefattig belønning til alle slags hunde.

Nettovægt i gram 125
Produktionsland Tyskland

Suitable for

Hundens størrelse Mini, Lille, Mellem, Stor, Meget store

Analytiske bestanddele / kg

Proteiner i % 29,5
Fedt i % 10,8
Fibre i % 2,4
Råaske in % 6,9

Customer Opinions

There are no reviews yet. Write your own review!

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?