Vores hunde snacke – de kornfrie snack-alternativer

nutricanis hunde snacke

nutricanis snacks er et kornfrit alternativ med 1.-klasses ingredienser og en storslået smag. Omend det er som belønning til den aktive hund, til at forkæle hunden af og til, eller som kaloriefattig snack – vores snackopskrifter er om ikke andet altid et fornuftigt supplement til vores nutricanis kompletfoder. De er ideale at tage med eller bare til at give hunden indimellem.

Fra sprøde tyggestænger til sarte softies og knasende kiks: nutricanis snacks er komplet kornfrie og indeholder kun omhyggeligt udsøgte ingredienser, som det bedste kød og har en storslået smag, næringsrige grøntsager og værdifulde næringsstoffer.

Vores snacks fås forskellige udgaver: med en høj andel af fremragende, proteinrigt kød til den aktive hund – specielt sprødt til ekstra lang spise-fornøjelse. Med næringsrige grøntsager og fin smag til at forkæle hunden indimellem. Eller sprødt og kaloriefattigt til at forkæle hunden jævnligt uden dårlig samvittighed.

Modsat de snacks man ellers kan købe, er der i vores opskrifter hverken sukker eller sødemidler. Således kan du unde din hund en lille ekstra portion og samtidig hjælpe den med at forblive i god form.


Det kornfrie snack-alternativ:

  • optimal fordrageligt, idet det er komplet korn- og glutenfrit
  • det bedste kød giver en storslået smag og har en høj andel af dyriske proteiner
  • næringsrige grøntsager som kartofler, æbler eller gulerødder
  • med vitaminer, mineraler og ballaststoffer
  • garanteret uden sukker og sødemidler