Artsrigtig ernæring med de konsekvent bedste ingredienser.

nutricanis hundefoder betyder: ikke kun storslået smag, men også de bedste og udsøgte ingredienser. Vi vil gerne have, at din hun ikke blot er glad for at spise sit foder, men at den også får alt den den har brug for, for at forblive sund og rask og fit så længe som muligt. Derfor betyder nutricanis hundefoder frem for alt dette: ingredienser, der er af meget høj kvalitet, og som for det meste ikke findes i normalt hundefoder, der bidrager til den optimale ernæring af netop din hund.

Flere og flere hundejere konstaterer, at deres hund udvikler en form for allergi eller fordøjelsesforstyrrelse – f.eks. på grund af glutenfyldt korn som hvede eller majs i deres foder. Derfor udvikler vi i fællesskab med ernæringsforskere og dyrlæger helt enestående opskrifter, der er tilpasset den aktuelle forskings resultater vedr. sundhed og velvære foer hunde.

Vores hundefoder indeholder:

  • ingen korn, ingen gluten
  • ingen kunstige konserveringsstoffer
  • ingen kunstige smagsforstærkere
  • ingen billige fyldestoffer
  • ingen kunstige farvestoffer eller aroma
  • ingen sukker eller sødemidler

Det er os vigtigt, at du har en god følelse ved at fodre din hun med vores foder, idet du ved, at foderet kun indeholder ingredienser, der er gode for hunden. Og fordi det er gode for den, smager de også så godt: Vi bruger kun udsøgte slags kød som kylling, kalkun eller and, der bidrager til vores foder med en stor andel af de vigtige dyriske proteiner – du vil aldrig finde billige affaldsprodukter i vores foder. Vi bruger desuden slet ikke korn som f.eks. hvede, for at gøre din hund mæt, men istedet nærende grøntsager som kartofler og ærter.

1.-klasses betyder også for os, at vi ikke blot vælger de fine urter pga. deres gode smag eller deres reklamesucces. I vores hundefoder har urterne en helt egen funktion: de er der, for at understøtte din hunds sundhed. Blåbær, havtang, burre-snerre, brændenældeblade, mælkebøtterødder, ægyptiske kamilleblomster, hvidtjørnblade og –blomster, enebær og anisfrø er iblandt de ingredienser der bidrager til den naturlige ernæring og giver din hund de vigtige minieraler og sporelementer, som kødædere også har brug for.

Det er vores mål at ernære hunde i enhver livssituation helt optimalt og at tage hensyn til de forskellige behov og krav – fra den unge til den gamle hund, uanset race og ligegyldigt om overvægtig eller ej.

Desuden synes vi at det er en selvfølge, at vi helt tydeligt deklarerer vores indholdsstoffer. Således har du altid mulighed for at se efter, hvad det er du fodrer din hund med og dermed overbevise dig selv om det vi også er overbeviste om: at vores hundefoder er omhyggeligt udsøgt, indeholder værdifulde ingredienser og er i stand til at ernære enhver hun fornuftigt og artsrigtigt.