Vådfoder til hund voksen: 400g Ged + quinoa

Vådfoder til hund voksen: 400g Ged + quinoa

Kornfrit hundefoder vådfoder til hund voksen.

✔ Høj kødandel
✔ Grøntsager og krydderurter
✔ Uden korn og gluten (uden ris, majs)
✔ Uden kunstige aromaer & konserveringsmidler
✔ Fremstillet i Tyskland

0,67 € / 100 g

Quantity
3,43 €
8,58 € / kg | Alle priser er inkl. 7% moms ekskl. Fragt
Availability: På lager

Vådfoder til hunde Lam + søde kartofler med ærter, tidselolie og krydderurter & marietidsel (400 gr. i dåse)

Vådfoder til hund

Kornfrit hundefoder i varianten vådfoder. Med praktisk trækring (åbnes uden dåseåbner).

Nutricanis vådfoder er en artsspecifik, kornfri komplet kost til voksne hunde i varianten lam + søde kartofler. Kvalitetsingredienser såsom kød, friske grøntsager og velsmagende urter sikrer, at vores foder til hunde er velsmagende og tilfører hunden vigtige vitaminer, mineralstoffer, sporelementer samt vitale stoffer.

Ingredienser hundevådfoder lam + søde kartofler

64 % lam bestående af lammehjerte, lammekød, lammelever, lammelunge, lammemave, 29,4 % bouillon, 3 % søde kartofler, 3 % ærter, 0,2 % marietidsel, 0,2 % tidselolie, 0,2 % urter.

hundevådfoder

Magert lammekød

Lam, herunder magert lammekød indeholder en lav mængde fedt, indeholder ca. 28% proteiner og forsyner hunden med vigtige B-vitaminer, A-vitamin, C-vitamin samt værdifulde mineralstoffer såsom natrium, jern, kalium og calcium.

Søde kartofler

Søde kartofler er en vigtig kilde til E-vitamin, A- og betacaroten. De indeholder desuden C-vitamin, E-vitamin, K-vitamin og B-vitaminer. Søde kartofler indeholder vigtige mineralstoffer, såsom natrium, kalium, magnesium, calcium, fosfor, jern og zink. Desuden er de en vigtig kilde til værdifulde kulhydrater og fibre. Energien fra søde kartofler omsættes langsomt, så der ikke sker en hurtig stigning af blodsukkeret. <7p>

Ærter

Ærter har anti-inflammatoriske egenskaber. De indeholder antioxidanter, såsom alfa-og og betacaroten, som beskytter kroppen mod de såkaldte frie radikaler. Ærter er en god og letfordøjelig energikilde. De indeholder værdifulde fibre, som er vigtige for fordøjelsen. Ærter indeholder polyfenol, der gælder som kræftforebyggende, K-og B-vitaminer er vigtige for knoglerne, endvidere indeholder ærter fosfor (vigtig for kropscellernes energistofskifte), thiamin og kalium.

Hundevådfoder med marietidsel

Vores vådfoder til hunde indeholder desuden marietidsel. Allerede tilbage i 16-hundredetallet var marietidslen kendt som en vigtig lægemiddelplante i forbindelse med lever- og galdebesvær. I vores opskrifter anvender vi syv millimeter lange frugter, fordi disse indeholder det værdifulde stof silymarin. Silymarin har evnen til at beskytte, styrke og afgifte leveren. Det skulle ligeledes stimulere galdefunktionen og således have en positiv effekt på fordøjelsen. Derudover indeholder ekstrakt fra marietidsel såkaldte antioxidanter, som på naturlig vis beskytter mod aggressive frie radikaler. Ligesom med andre indholdsstoffer er silymarin ikke noget vidundermiddel, som hurtigt hjælper efter en gang. Nutricanis vådfoder indeholder tværtimod en nøje afstemt dosis, som er egnet til at understøtte den naturlige leverfunktion. Således kan du ved jævnlig fodring med nutricanis vådfoder fremme din hunds sundhed over tid.

Hundevådfoder uden korn og gluten

Vi anvender ikke korn- og glutenholdige ingredienser for at forebygge mulige fordøjelsesproblemer og allergier. Desuden anvender vi hverken konserveringsmidler, kunstige aromaer, lokkemidler eller sukker. Nutricanis hundefoder er let fordøjeligt og tilpasset din hunds behov. På grund af dets sammensætning er vores hundefoder også velegnet hunde med allergi og sarte maver.

Vores løfte

For os en selvfølge: 100 % deklaration af alle ingredienser. nutricanis hundefoder indeholder kun det, som også står på pakken. Alle vores produkter er udviklet uden anvendelse af dyreforsøg.

Nettovægt i gram 400
Produktionsland Tyskland

Suitable for

Hundens størrelse Mini, Lille, Mellem, Stor, Meget store
Hundens aldersgruppe Voksen, Senior
Hundens aktivitetsniveau Normal, Aktiv

Analytiske bestanddele / kg

Proteiner i % 10,10
Fedt i % 5,90
Fibre i % 0,50
Råaske in % 2,00
Fugt i % 75

Tilsætningsstoffer / kg

Vitaminer

Vitamin D3, E671 i ie 200 I.E.
Vitamin E, alfa-tocopherol i mg 30

Sporstoffer

Mangan, som mangansulfat, E5 i mg 3
Zink, som zink sulfat monohydrat, E6 i mg 15
Jod, som kalciumjod, E2 i mg 0,75

Customer Opinions

There are no reviews yet. Write your own review!

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?