Tilfredshedsgaranti og reklamation

nutricanis bruger 1.-klasses ingredienser, og har testet deres storslåede smag omfangsrigt iblandt hunde. Hvis det viser sig, at din hund på trods heraf ikke vil spise vores foder, kan du sende den åbnede foderpakke tilbage med posten helt gratis og du får tilmed refunderet den pris du har betalt. Det er vores nutricanis tilfredshedsgaranti.

Du skal i så fald bruge den returneringsblanket, der er vedlagt enhver levering og fylde denne ud og sende den til os med den åbnede foderpakke i originalemballagen og resten af varen. Du bedes være opmærksom på, at den åbnede foderpakke skal lukkes omhyggeligt inden transporten.

Reklamation
Selv om vi er meget omhyggelige, kan det ske, at du får leveret forkerte eller fejlagtige varer. Naturligvis kan du returnere disse gratis og vi bytter uden at der opstår ekstra omkostninger for dig.
Hertil har vi vedlagt en returneringsblanket i hver eneste levering, som du ligesom ovenfor bedes udfylde og medsende din returnering af den forkerte eller fejlagtige vare i dennes originalemballage.