Vådfoder

Kornfrit vådfoder til hunde

Vådfoder til hunde – kornfri fuldkost til voksne hunde i smagsvarianterne lam + søde kartofler og kalkun + græskar, og til hunde med allergi har vi vores hypoallergene hundevådfoder i smagsvarianten kænguru + okra. Vores vådfoder er let fordøjeligt. Ligesom med vores tørfoder til hunde anvender vi også kun udsøgte råvarer i vores vådfoder til hunde uden korn, så din hund får de nødvendige næringsstoffer, vitamine og mineraler. Vi holder os fra alt det, der ikke hører til i en hundeskål: Vi anvender

 • ikke korn eller gluten
 • ingen majs og ris
 • ingen soja
 • ingen konserveringsmidler
 • ingen sukker eller lokkemiddel
 • intet billigt fyld
 • ingen kunstige aromaer eller smagsforstærkere

Hvordan bliver vores vådfoder til hunde fremstillet?

Som resultat af vores samarbejde med dyrlæger indeholder vores vådfoder en optimal afstemt mængde af proteiner, fibre, vitaminer, mineralstoffer og kulhydrater. Via den nænsomme mørning og vitaminbevarende koldfyldning under fremstillingen bevares næringsstofferne bedst muligt. Din hund bliver således ikke overernæret, men får præcis det, den har brug for. Nutricanis vådfoder er saftigt og rigt på naturlige aromaer. Det smager godt og er godt for din hund – og giver din hund større madglæde og bedre livskvalitet.

 • kun en enkelt animalsk proteinkilde - monoprotein
 • høj andel af kød, grøntsager og krydderurter
 • vitaminbevarende koldfyldning
 • nænsom mørning
 • fremstillet i Tyskland

Hvad indeholder nutricanis vådfoder hund kornfrit?

nutricanis kornfrit vådfoder til hunde findes i følgende smagsvarianter: kalkun + græskar med gulerødder, tidselolie, krydderurter & marietidsel og lam + søde kartofler med ærter, tidselolie, krydderurter & marietidsel. Afhængigt af den enkelte variant anvender vi kalkun- eller lammekød, grøntsager såsom gulerødder, ærter og græskar samt udsøgte krydderurter.

Kvaliteten af nutricanis vådfoder er dobbelt god, fordi ingredienserne er så godt afstemt og samtidig er tilpasset din hunds behov. Endvidere er andelen af kød i vores vådfoder meget høj. Vi anvender udelukkende proteinrigt kød med fantastisk smag. Den nænsomme mørning sikrer, at proteinerne ikke denatureres, således at deres næringsværdi bevares bedst muligt. Desuden supplerer vi vores hundefoder med nøje udvalgte grøntsager. Udvalget af alt lige fra søde kartofler, gulerødder til ærter er nøje afstemt i de enkelte premium-opskrifter og altid garant for levering af vitaminer, fibre og mineraler. De udsøgte råvarer sikrer, at kosten er alsidig, let fordøjelig og udnyttes bedre.

Det særlige ved nutricanis vådfoder til hunde

Vores kornfrie vådfoder til hunde indeholder marietidsel. Allerede tilbage i 16-hundredetallet var marietidslen kendt som en vigtig lægemiddelplante i forbindelse med lever- og galdebesvær. Ekstrakt fra marietidsler er en fast bestanddel af vores vådfoder – i hvert fald i de varianter, hvor det giver mening. I vores opskrifter anvender vi de syv millimeter lange frugter, fordi disse indeholder det værdifulde stof silymarin. Silymarin har evnen til at beskytte, styrke og afgifte leveren. Det skulle ligeledes stimulere galdefunktionen og således have en positiv effekt på fordøjelsen. Derudover indeholder ekstrakt fra marietidsel såkaldte antioxidanter, som på naturlig vis beskytter mod aggressive frie radikaler.

Ligesom med andre indholdsstoffer er Silymarin ikke noget vidundermiddel, som hurtigt hjælper efter en gang. Nutricanis vådfoder indeholder tværtimod en nøje afstemt dosis, som er egnet til at understøtte den naturlige leverfunktion. Således kan du ved jævnlig fodring med nutricanis vådfoder fremme din hunds sundhed over tid.

Vores løfte

100 % deklaration af alle ingredienser. Ingen dyreforsøg!