Hundefoder

Sund hundemad

Vi elsker hunde. Derfor har vi udviklet et let fordøjeligt premium-hundefoder, som er tilberedt af gode ingredienser og uden kunstige farvestoffer, billigt fyld, soja, smagsforstærkere, sukker og sødestoffer. Vi anvender ingen korn- og glutenholdige ingredienser for at forebygge mulige fordøjelsesproblemer og allergier.

Vi arbejder tæt sammen med dyrlæger og ernæringseksperter i forbindelse med udviklingen af vores produkter. Vores førsteklasses næringsrige opskrifter bidrager til en optimal og sund kost for din hund. Vi anvender ingredienser af den bedste kvalitet, så din hund til hvert måltid får det, den skal bruge for at holde sig sund og i form i længere tid.

Vores hundefoder er baseret på hundens naturlige ernæring: Proteiner fra førsteklasses kød (single protein), grøntsager, bær og krydderurter. Igennem denne ernæring får din hund de nødvendige daglige næringsstoffer, mineraler og vitaminer.

Kornfrit tørfoder til hunde

Vores sunde hundetørfoder indeholder udvalgte proteiner af kyllingekød, kartofler som optimal kilde til kulhydrater, grøntsager, bær og krydderurter. Størrelsen på tørfoderstykkerne egner sig både til mindre, mellemstore og større hunderacer. Nutricanis tørfoder findes til voksne, normalvægtige hunde (Adult Dog Chicken & Peas) og til hhv. ældre hunde og hunde, som har tendens til overvægt (Adult Dog Chicken & Peas Light). Tørfoderets light-variant indeholder mindre fedt samt en højere andel af fibre.

Vådfoder med marietidsel til hunde

Vores vådfoder til hunde findes i varianterne kalkun + græskar samt lam + søde kartofler. Vi anvender velsmagende kød, grøntsager og krydderurter. Vores vådfoder er 100 % kornfrit, det indeholder heller ingen majs eller ris. Desuden anvender vi ikke kunstige aromaer, lokkemidler, konserveringsmidler eller sukker. Din hund forsynes på bedste vis med vigtige næringsstoffer og vitaminer.