Attraktive fordele for registrerede hundeopdrættere

Som opdrætter har du en del specielle fordele i vores nutricanis opdrætterprogram. Med dette program agter vi at understøtte dig og dine hundehvalpe, så de kan blive sunde og aktive hunde. Vi vil gerne videregive vores viden om rigtig hundeernæring til dig: du vil få tilordnet din egen personlige kontaktperson hos os, der står til rådighed for at besvare dine spørgsmål og som ser frem til dine bemærkninger, der hjælper os til at understøtte dig og andre endnu bedre.

Udover den professionelle rådgivning, har du som opdrætter også fordele i form af eksklusive rabatter og specielle tilbud, der er skræddersyet til netop dine behov. Således leverer vi regelmæssigt de specielle hvalpe-pakker som du måtte ønske eller gør din bestillinge af store pakker specielt nemt og attraktivt for dig. Naturligvis vil vi også gerne vise dig vores taknemlighed, så hvis du anbefaler os videre, vil du modtage en ekstra bonus, der kan betale sig.

Din deltagelse i vores nutricanis opdrætterprogram er gratis og kræver blot at du registrerer dig. Det bedste vil være, at du tilmelder dig med det samme – send os en email med din adresse, din officielle erhvervs-/opdrættertilladelse med angivelse af dit moms-nr. Derpå modtager du efter ganske kort tid en bekræftelse og får adgang til vores specielle tilbud og fordele online.

Vi ser gerne at du bliver overbevist om, hvad nutricanis kan gøre for dig: rekvirer vores gratis og uforpligtende informationspakke, der indeholder informative brochuere, prøver og en lille overraskelse.