Om nutricanis

Vi vil gerne udvikle hundefoder, der tager hensyn til de forandrede krav og behov der er hos hundene. Vores opskrifter skal bidrage til din hunds sundhed. Derfor arbejder vi tæt sammen med dyrlæger og ernæringsforskere ved udviklingen af vores produkter. Kun på denne måde kan vi love dig, at ethvert af vores produkter og opskrifter er af særdeles høj kvalitet og dermed sørger for, at din hun bliver fornuftigt ernæret.

Vores medarbejdere er mennesker, der elsker hunde og som vil sørge for, at vores firbenede venner har det godt og forbliver sund og glad. Vi mener, at enhver hundejer gerne vil opnå, at deres hund føler velbehag og livsglæde og derfor arbejder vi vedvarende på at forbedre vores opskrifter endnu mere og videreudvikle dem efter de erfaringer hundeejere deler med os – således har vi f. eks. lige fra begyndelsen besluttet at udelukke hvede og gluten som ingrediens i vores opskrifter, idet vi ved at disse ingredienser kan fremkalde fordøjelsesforstyrrelser og allergi hos hunden, hvilket vi vil forebygge.

Takket være det tætte samarbejde med eksperter, udvides den viden vores unge virksomhed bygger på hurtigere og hurtigere. Vores mål er det, at fremsætte en grundliggende forståelse for hvordan man fodrer sin hund rigtigt og samtidig at give så mange hundeejere som muligt chancen for at fodre deres hunde med vores 1.-klasses ingredienser og således beholde hundens gode form – til absolut faire priser.

For at få det til at fungere, investerer vi ikke en masse penge i reklame eller i detailhandelen, men i værdifulde ingredienser. Vi satser ikke kun på et par enkelte 1.-klasses ingredienser for at kunne bruge disse som reklame for os: Vi satser på opskrifter, der nærmest udelukkende er sammensat af 1.-klasses ingredienser – fra 98 % af det bedste, proteinrige kalkunkød til die beskedne, men meget antioxiderende blåbær.

Tag og overbevis dig selv om hvor gode vores opskrifter er og læs mere om vores ernæringsfilosofi.