Vores hundefoder – artsrigtigt kompletfoder

nutricanis tørfoder

nutricanis tørfoder er sammensat af forskellige sunde og komplet kornfrie opskrifter, der er blevet udviklet i fællesskab med ernæringseksperter og dyrlæger. Det indeholder vigtige og gode dyriske og plantelige indholdsstoffer, der er gode for din hund og sørger for at den får det den har brug for ved hvert måltid: proteiner, kulhydrater, ballaststoffer, vitaminer og mineralstoffer.

Med nutricanis tørfoder kan du være sikker på, at du bidrager til en fornuftig og velbalanceret ernæring af din elskede firbenede ven og hjælper den med at forblive sund og fit i lang tid.

nutricanis hundefoder indeholder det bedste kød, der ikke blot smager storslået, men også har en speciel høj andel af dyriske proteiner (mindst 25 %), hvilket understøtter hundenes ydelsesevne af muskulaturen. Alle opskrifter er kornfri og indeholder ingen ingredienser med gluten, da disse kan fremkalde allergi og forårsage fordøjelsesproblemer.


Den optimale ernæring for enhver hund:

  • korn- og glutenfri for den bedste fordragelighed
  • fremragende dyriske proteiner for en ydelsesstærk muskulatur
  • fremragende kulhydrager fra grøntsager og planter for den bedre optagelse af næringsstofferne og for fordøjelsen
  • nødvendige vitaminer og mineraler til stofskiftet og immunforsvaret (antioxidanter)
  • uden kunstige farvestoffer, uden soja, uden smagsforstærkere, sukker eller sødemidler

Et omhyggeligt sammensat og velbalanceret vitalstof-kompleks understøtter din hunds fitness og holder den aktiv: de værdifulde omega -3 og omega-6 fedtsyrer stammer fra gode fisk af meget høj kvalitet, hørfrø og rapsolie. Udover kartofler indeholder opskrifterne også nærende grøntsager som ærter, der er en vigtig kulhydrat til at opnå mere energi. Udsøgte urter som blåbær leverer yderligere mineralstoffer og næringsstoffer med antioxiderende beskyttelsesfunktion.

Som et 1.-klasses hundefoder indeholder alle opskrifter hverken billige fyldstoffer eller kunstige smagsforstærkere, ingen konserveringsstoffer, farvestoffer eller aromer, intet sukker og ingen sødemidler. Det er egnet som artsrigtig ernæring af alle hunderacer og –størrelser. Til de specielle behov, som hunde med overvægt har, findes vores nutricanis opskrifter ydermere i en fedtfattig og ballaststofrig udgave. Der er forskellige pakkestørrelser, praktiske zip-lock-poser, forsendelser inden for 24 timer og det, at vi producerer i mindre og hyppige mængder, gør at vi altid kan forsyne dig med det bedste, friske foder til din hund.