Senior Dog Chicken & Peas Light

Senior Dog Chicken & Peas Light

Kornfrit 1.-klasses hundefoder med reduceret andel fedt og forhøjet andel ballaststof.

Availability: På lager

Senior Dog Chicken & Peas Light 1kg
7,99 €
7,99 € / kg
Senior Dog Chicken & Peas Light 3kg
21,99 €
7,33 € / kg
Senior Dog Chicken & Peas Light 10kg
49,90 €
4,99 € / kg
Alle priser er inkl. 7% moms ekskl. Fragt

Hundefoder er korn- og glutenfri

Vådfoder til hund

nutricanis Chicken & Peas light er optimalt tilpasset den voksne hund, der tenderer til overvægt. Foderet indeholder mindre fedt (9 %) og flere ballaststoffer (5 %) og dette bidrager til den bedstmulige optagelse af foderet og hjælper således med at give hunden det den dagligt har brug for. Posen kan lukkes igen og det resulterer i at foderet forbliver frisk i lang tid.

nutricanis hundefoder er korn- og glutenfri og garanterer dermed den artsrigtige
ernæring for din hund.
For den optimale sundhed og en lav allergirisiko.


Rig på næringsstoffer med reduceret fedtindhold og forhøjet andel af ballaststoffer - - optimalt tilpasset de behov de ældre, overvægtige og ikke særligt aktive hunde har.Med essentielle omega-3- og omega-6 fedtsyrer til at understøtte hundens blodcirkulation, samt leddenes og immunforsvarets sundhed samt for at give en skinnende, blød pels.nutricanis kornfri tørfoder til hunde: artsspecifik kost ved konsekvent brug af kvalitetsråvarer

dry food for dogs

Light-udgaven af Chicken & Peas opskriften egner sig især til hunde, der har et mindre energibehov end de fleste andre hunde – pga. deres alder, race, mindre aktivitet, pga. kastration eller individuelt andet. Det tydeligt reducerede fedtindhold på kun 9 % hjælper din hund med at beholde formen. Mindre fedt betyder dog ikke mindre kød: den høje andel af lækkert hønsekød giver hunden de vigtige proteiner (mindst 25 % af opskriften), der sørger for bibeholdelse af hundens muskler og forhøjer dermed ydelsesevnen.

Ærter og kartofler giver ikke kun gode kulhydrater. De in grøntsagerne indeholdte ballaststoffer sørger for at hunden bliver mæt og understøtter fordøjelsen. De hjælper med at de værdifulde næringsstoffer optages bedst muligt af hunden. Grøntsagerne indeholder vigtige vitaminer. Ærterne har f.eks. et stor andel af vitamin C og det naturlige farvestof klorofyl der gælder som kræfthæmmende.

Specielt hos de overvægtige hunde er det vigtigt at styrke leddene. Den heri omhyggeligt afstemte sammensætning af vitalstoffer indeholder en stor andel af umættede omega-3 og omega-6 fedtsyrer i det gode forhold 3:1. Disse fedtsyrer understøtter leddenes smidighed og virker mod ledbetændelse, hvilket kan være vigtigt i tilfælde af slidgigt. Især de ældre hunde kan hjælpes til en mere skinnende pels. Til forarbejdelse i nutricanis bliver fedtsyrerne udvundet af fiskeolie og hørfrø, der gælder som nogle af de kilder af højeste kvalitet.

Chicken & Peas light indeholder vigtige plantelige andele, der giver vigtige mineralstoffer og sporelementer: magnesium, kalcium, folsyre og jern. 1.-klasses betyder hos nutricanis også, at der kan findes helt særlige indholdsstoffer i vores foder, der gælder som sundhedsfremmende, deriblandt: ægyptiske kamilleblomster, anisfrø, hvidtjørnblade- og blomster, enebær, blåbær, havtang eller burre-snerre. Disse ingredienser understøtter et optimalt stofskifte eller bibeholder dette takket være deres cellebeskyttende antioksidanter.

Selvfølgelig gælder vores nutricanis kvalitetsløfte også for Chicken & Peas light. Derfor finder du hverken billige fyldstoffer eller kunstige smagsforstærkere, kunstige konserveringsstoffer, kunstige farvestoffer, sukker eller sødemidler i vores foder. Kun de bedste, sunde ingredienser.

Du bør prøve foderet til din hund og blive overbevist!

 

Produktionsland Danmark

Suitable for

Hundens størrelse Lille, Mellem, Stor, Meget store
Hundens aldersgruppe Voksen, Senior
Hundens aktivitetsniveau Inaktiv, Normal
Pillestørrelse Mellem

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?