Nutricanis hunde-halstørklæde

Nutricanis hunde-halstørklæde

Det smarte og moderne accessoire til din hund. Håndsyet og produceret af af blødt bomuld.

Quantity
4,87 €
Alle priser er inkl. 19% moms ekskl. Fragt
Availability: På lager

Med dette halstørklæde fra nutricanis er din hund på mange måder helt fremme. Det modiske accesoire beskytter din firbenede ven mod stærk vind, der også kan gøre hunde forkølede. Oveni sørger den lysende grønne farve på nutricanis hunde halstørklædet for, at du ikke så hurtigt mister sigtkontakten med din hund. Heller ikke, hvis den igen tager sig en udflugt i vandet eller forsvinder ind i buskene. Halstørklædet er ikke kun praktisk, men lader også din hund se rigtig moderne ud. Helt det rigtige supplement til dens hundehalsbånd og –snor, til alle vilde bøller, der kan lide at lege uden hele dagen.

Halstørklædet kan også købes som trekant-tørklæde og med en enkelt knude fastbindes omkring hundens hals. I omslaget på den lange side opstår der en sløjfe, som halsbåndet kan trækkes igennem.

Vores nutricanis halstørklæde er lavet af robust, blødt bomulds-popeline og er 53 cm x 53 cm stort. Der er påtrykt nutricanis som tekst samt vores logo, nutricanis-hunden. Tørklædet er enkelt at pleje og kan komme i vaskemaskinen ved 40 grader – dog kan det ikke komme i tørretumbleren og bør ikke udsættes for kemisk rensning. nutricanis hunde-halstørklædet er er syet, farvet, påtrykt og strøget i helt kærligt håndarbejde.

 

Nettovægt i gram 34
Hundens størrelse Lille, Mellem, Stor, Meget store

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?