Klikker til klikkertræning hund

Klikker til klikkertræning hund

Klikker til klikkertræning hund

Quantity
5,98 €
Alle priser er inkl. 19% moms ekskl. Fragt
Availability: På lager

Klikker til klikkertræning hund

Klikker til klikkertræning hund for at opnå den ønskede adfærd hos hunden. Positiv belønning, ingen straf eller sanktioner.

Ved brug af en klikker og klikkertræning kan man belønne hunden for dens gode opførsel og på den måde fremme hundens positive adfærd. Fysisk aktivitet, skældud eller straf er ikke nødvendigt. Kliklyden kan lynhurtigt udløses og signalere den ønskede adfærd til hunden. Den hurtige reaktionsmulighed er særlig vigtig, fordi hunden ikke forbinder sin egen handling med konsekvensen heraf i særlig lang tid (ca. 1 sekund). God opførsel signaleres med det samme med et klik og en efterfølgende belønning, f.eks. i form af en godbid.

Hunden lærer, at der følger en belønning efter kliklyden, og den forbinder sin adfærd med kliklyden/ belønningen og udviser derpå igen den ønskede adfærd.

Hvordan fungerer klikkeren i forbindelse med klikkertræning hund

Klikkkeren fungerer som en slags klikfrø. Lyden udløses ved et let tryk på klikkeren. Klikkeren er fremstillet af stabilt kunststof. Den kan monteres på det medfølgende armbånd og bæres rundt om rundledet. På den måde er klikkeren altid klar til brug. Den har en størrelse på ca. 6 cm x 4 cm, armbåndet er elastisk.

Hvilke hunde egner klikkertræning sig til

klikkertræning egner sig til alle slags hunde, uafhængig af alder og sind, egner sig også til sensible og sky hunde.

Suitable for

Hundens størrelse Mini, Lille, Mellem, Stor, Meget store

Customer Opinions

There are no reviews yet. Write your own review!

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?