• Forsendelse indenfor 24h
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Gratis forsendelse fra 49 € (DK)
0
0,00 €
Holdbar hunde frisbee

Holdbar hunde frisbee

Disc Dog hunde frisbee (140g, fastback) med forhøjet holdbarhed til begyndere og viderekomne.

Customer Rating

There are no reviews yet.

Share your thoughts:

Write a Review

Availability: Ikke på lager

Holdbar hunde frisbee
17,69 €

Vores nutricanis hunde frisbee af mærket Wham-O kombinerer holdbarhed og fleksibilitet med et utal af flyveegenskaber, som alle Wham-O discs er kendt for. Det gør den til den perfekte frisbee både for ambitionerede nybegyndere af dog disc sporten. Det bløde, bøjelige materiale mindsker risikoen for skader til det absolutte minimum. Der er en flot nutricanis prægning på frisbeen – og vi har med vilje set bort fra en prægning der står ud, idet dette efterlader bremsende uligheder på frisbeens underside.

Frisbeen er forhøjet i midten („dome“), derfor stabiliseres frisbeens flyvning og svævetiden forlænges effektivt. Derfor flyver vores hunde frisbee længere end andre dog discs og det er lettere for hunden at tyde hvor den lander – et essentielt feature for alle dog disc sportsudøvere. Vores holdbare frisbee er en smule tungere end vores professionelle dog disc, hvilket dog kun bemærkes minimalt i flyvelængden.

Pga. det blødere, holdbare materiale, er denne hunde frisbee den ideale dog disc for begyndere, hvis hunde ikke har lært ikke at bide for hårdt i disken når den fanges. Det fleksible kunststof sørger for en forhøjet holdbarhed og reducerer tydeligt de bidespor, der vil kunne have negativ indflydelse på diskens flyveegenskaber.

"Frisbee" er et registreret mærke hos firmaet Wham-O i USA.

Produktoplysninger
Udgave: Hunde frisbee (holdbar, fastback)
Materiale: ekstra blødt, bøjeligt kunststof
Diameter: 240mm / 24cm
Vægt: 140g

OBS!: Ikke egnet som legetøj til at tygge på!

 

Nettovægt i gram 140
Hundens størrelse Mellem, Stor, Meget store

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?